Nit de les animes 2020

Ell dissabte 7 de novembre vàrem participar a l'espectacle de la Nit de les Ànimes, a l'amfiteatre del Parc de la Riera (Palma).

Respectant les mesures de seguretat es va poder gaudir de les xeremies amb Tomàs Salom i Càndid Trujillo, música tradicional amb noltros (Roada), una visita virtual al cementiri de Palma (àudiovisual) i un espectacle de foc amb una tracalada de Dimonis.

Una bona festa. Que no s'aturi la cultura!!

Si voleu veure un bocinet de la nostra actuació, clicau damunt el següent enllaç (facebook).

Diumenge 18 d'octubre (Taverna de la Fira)

WhatsApp Image 2020 10 18 at 16.24.14

Tot i les mesures de prevenció i restriccions per combatre la COVID-19, hem pogut participar a la 23a Fira Mediterrània de Manresa.

El diumenge 18 d'octubre, a les 11.00, vàrem pujar a l'escenari de la Taverna per mostrar les nostres cançons. Principalment les del nostre primer disc, però també algunes de les noves que aviat enregistrarem.

Estam molt contents i satisfets d'aquesta magnífica experiència i només podem tenir paraules d'agraïment a tot l'equip que fa possible un esdeveniment d'aquestes característiques. Una cita imprescindible per a la cultura popular i tradicional que ja està treballant per la propera edició del 2021.

Fira Manresa cloenda

Encara no sou subscriptors del nostre canal de youtube?

Entrau a Youtube Roada i mirau tot el qui hi tenim.

També sabreu què vàrem fer durant el confinament.